Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Трансферно фолио
шоколад

Каталожен номер:
material 4.007
Производител:
Франция
Трансферно фолио шоколад

Трансферно фолио
шоколад

Каталожен номер:
material 4.007
Производител:
Франция

цена:

6.30 лв.
  • Описание

    Трансферните листове са покрити с оцветено какаово масло. 
    Размер 40х25 см


    Предварително темперирайте шоколада като 2/3 от него разтопете на водна баня до 50-55* натурален, 45* млечен, 40* бял.
    Отстранете от водната баня, добавете останалия неразтопен шоколад. Разбъркайте до разтапяне на новите парчета и достигане до 28* натурален/27* млечен/25* бял.
    Вдигнете температурата като отново поставите върху водната баня до 31*/29*/27*
    След като е темпериран вече шоколада, то ако започне да се втвърдява , загрейте до 32*/30*/28*

    Изсипете шоколада върху трансферното фолио, загладете и оставете за кратко, нарежете формите и изчакайте до пълното втвърдяване.
    Внимателно отлепете формите от фолиото.

Трансферните листове са покрити с оцветено какаово масло. 
Размер 40х25 см


Предварително темперирайте шоколада като 2/3 от него разтопете на водна баня до 50-55* натурален, 45* млечен, 40* бял.
Отстранете от водната баня, добавете останалия неразтопен шоколад. Разбъркайте до разтапяне на новите парчета и достигане до 28* натурален/27* млечен/25* бял.
Вдигнете температурата като отново поставите върху водната баня до 31*/29*/27*
След като е темпериран вече шоколада, то ако започне да се втвърдява , загрейте до 32*/30*/28*

Изсипете шоколада върху трансферното фолио, загладете и оставете за кратко, нарежете формите и изчакайте до пълното втвърдяване.
Внимателно отлепете формите от фолиото.

Delivery

Payments

Usefull

FAQ

Последно разгледани


Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)