Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Политика за защита на личните данни

Обща информация

 
       От 25 май 2018г. влезе в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation). И във връзка с този регламент за защита  EU 2016/679  приет от Европейския съюз и имащ за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС, ние от "ФЪРСТКОЛОР " ЕООД ви информираме, че осъществяваме дейността си в съответствие с него.
 
    В качеството си на администратор на лични данни "ФЪРСТКОЛОР " ЕООД (Интернет магазин tortesa.bg) отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни, които са необходими за покупката на стоката, и ги пази законосъобразно.
 
Информация относно Администратора на лични данни
 Наименование "ФЪРСТКОЛОР " ЕООД
 ЕИК/БУЛСТАТ :204430460
 Седалище и адрес на управление: гр. София 1404, ул. „Луи Айер“ № 1
 E-mail: contact@tortesa.bg
 Телефон.: 0889 100 322
 
При ползването на онлайн магазина ни  https://tortsa.bg, ще бъдете обвързани с настоящата политика за поверителност. Необходимо е да преглеждате този текст, за да бъдете сигурни, че сте съгласни с него при пускането на поръчка. 
 
Основните принципи на нашата политика за поверителност са следните:
"ФЪРСТКОЛОР " ЕООД събира само най-необходимите данни за обработка и доставка на направената от Вас поръчка:   
 
- Име и фамилия;
- Адрес - личен или офис на куриер; 
- IP адрес - за контрол на потребителите, когато ползват сайта tortesa.bg;   
- Телефон - за връзка с Вас за потвърждаване на поръчка и за връзка с куриерската фирма; 
- Email: - за обратна връзка с Вас и за получаване на информация във връзка с новите ни артикули и промоции в интернет магазина.
 
Вашият акаунт
    Tortesa.bg ви препоръчва да пазите потребителското име и парола, с които използвате онлайн магазина, за да се избегне злоупотреба с акаунт ви. По този начин, при всяко използване на сайта поемате отговорност за всички действия, които ще бъдат извършени при ползването му.
Чрез използването на онлайн магазина ни  https://tortsa.bg , клиентът се съгласява да вземе всички необходими мерки за сигурността на паролата му и да не я разкрива пред трети лица.
    Ако имате съмнения относно злоупотреба при използване на акаунта ви, молим веднага да ни уведомите.
    Tortesa.bg си запазва правото да откаже на всеки ПОТРЕБИТЕЛ достъп до САЙТА, да закрие акаунт или да анулира ПОРЪЧКИ.
     Ние ви информираме, че вашите данни могат да бъдат използвани за маркетингови цели, предлагане на реклами и продукти  въз основа на предпочитанията ви. Съхраняваме вашите данни за 180 дни.
 
 
"ФЪРСТКОЛОР " ЕООД се задължава да спазва стриктно разпоредбите на ЗЗЛД и Общия регламент относно защитата на личните данни и да въведе подходящите технически и организационни мерки, за да опазим Вашата сигурност. 
 
"ФЪРСТКОЛОР " ЕООД се задължава да не преотстъпва, предава, продава или разпространява предоставените от Вас лични данни по какъвто и да е начин, освен в случаите, описани в настоящата “Декларация за поверителност и защита на личните данни“. 
 
"ФЪРСТКОЛОР " ЕООД  се задължава да не предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на клиента, както и да обезпечи по всички възможни начини сигурността и неприкосновеността на подадената информация.
 
"ФЪРСТКОЛОР " ЕООД не носи никаква отговорност, ако трети лица използват лична информация, свързана по някакъв начин с Вас и това противоречи на законовите норми и разпоредби.
 
Клинтът има право:
 
- Да получи информация за личните данни, свързани с него, които се обработват от администратора;
- Да иска от администратора коригиране на лични данни;  
- Да изиска от администратора изтриване на лични данни (право „да бъдеш забравен");
- Да направи възражение срещу обработване на лични данни, когато се ползват за маркетинг. 
- Да се обърне с жалба до надзорен орган;
 
 
   ВАЖНО!!!
Ако решите да заплатите с кредитни/ дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код), Вие изрично предоставяте съгласието си посочените данни да бъдат използвани за целите на плащането. CVV кодът на картата се използва само за покупки, които се обработват, и няма да се съхранява или използва на по-късна дата като част от данните на картата. Съгласието за активирането на тази функция ще позволи на Вашата автоматично попълнена информация да се появява в по-късните покупки, затова няма да е необходимо да въвеждате данните си при всеки нов процес, като те ще се считат за валидни и в сила за по-късните покупки. Вие ще можете да променяте Вашите карти, както и да оттегляте съгласието си за обработването им, във всеки един момент. Онлайн магазинът Tortesa.bg съхранява и предава данни в съответствие с основните международни стандарти за конфиденциалност и сигурност за кредитни и дебитни карти и пазим предоставената информация 13/тринадесет/ месеца от дата на въвеждане. Използването на тази функция може да изисква промяна на паролата Ви от съображения за сигурност. 
 
 
ИНСТИТУЦИИ
 
Информация относно компетентния надзорен орган
Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон:02 915 3 518
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg 
Уеб сайт: www.cpdp.bg
 
 
дата:10.04.2021г.
 
 
 
 
 
Декларация–съгласие за обработване на лични данни от субект на лични данни
 
Име и фамилия
Адрес  
IP адрес 
Телефон
Email
на "ФЪРСТКОЛОР " ЕООД
 
 
Цел на обработване:  получаване на поръчка, получаване на  имейли  за промоции.
 
Съгласен съм  следните данни:
Име и фамилия  
Адрес
Телефон 
Email 
да бъдат  предадени на  куриерските фирми партньори на "ФЪРСТКОЛОР " ЕООД  с цел получаване/доставка на поръчката.
 
 
   Запознат съм, че личните ми данни ще бъдат съхранявани от администратора за срок от  365 дни , като след изтичане на посочения срок личните ми данни ще бъдат изтрити.
 
  Заявявам, че съм запознат със своите права и целите на обработването им от "ФЪРСТКОЛОР " ЕООД.
 
  Декларирам, че давам своето съгласие за обработване на лични данни свободно, съгласно волята си, и гарантирам верността на посочените в настоящата декларация данни. 
 
   Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани от: "ФЪРСТКОЛОР " ЕООД администратор на лични данни. 
 
 
Политика за „бисквитки“
 
За да сме сигурни, че получавате най-подходящата информация и най-добрите услуги, когато посещавате  https://tortsa.bg, определена информация и данни ще бъдат събирани чрез употреба на т. нар. „бисквитки“ („cookies“)
 
  - Задължителни бисквитки (essential cookies)
 
Тези бисквитки са необходими, за да може нашият онлайн магазин да изпълнява своите функции. С тях установяваме самоличността на нашите потребители и изпълняваме нашите Общи условия като  поддържаме сигурността на нашите услуги.
 
 - Бисквитки за ефективност и функционалност (Performance and functionality cookies)
 
 Използваме тези бисквитки, за да запомним Вашите предпочитания, така че да не е нужно всеки път да въвеждате информация, която вече сте предоставили 
 
 - Рекламни бисквитки
 
Използваме тези бисквитки, за да Ви предоставим реклами, които са съобразени с Вас;
Също така следим успеха на даден продукт и правим анкети.
 
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)