Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Интересно

Ганаш за торта

Ганаш за торта
Лесно пригответе шоколадов крем
виж повече

Темпериране на шоколад

Темпериране на шоколад
Съвети за работа с шоколад
виж повече

Домашен Айсинг - Royal Icing

Домашен Айсинг - Royal Icing
Най-лесната рецепта за приготвяне на домашен айсинг
виж повече

Как да направя домашен фондан?

Как да направя домашен фондан?
Какво ми е нужно за да покрия торта с фондан и захарна украса?
виж повече

Как се приготвя оризова моделираща маса за цветя?

Как се приготвя оризова моделираща маса за цветя?
Оризова паста - превод от индийският сладкар - Manish khanna - Интересна идея за изработка на цветя от оризово тесто. - Лесно за приготвяне и за работа.
виж повече

Захарни бебешки обувки

Захарни бебешки обувки
Лесно и бързо може да си направите захарни обувчици
виж повече

Колко фондан ми е нужен?

Колко фондан ми е нужен?
За покриването на торти със захарно тесто - фондан e необходимо минимално количество. Винаги взимайте 1/3 повече, за да може да направите и украсата към тортата.
виж повече

Колко парчета е моята торта?

Колко парчета е моята торта?
Тортите имат раличен брой парчета според формата. Може да се направи кръг, квадрат, правоъгълник, овал, сърце и други. Вижте още
виж повече

Кои са инструментите за фигурки?

Кои са инструментите за фигурки?
За моделиране на захарно тесто са необходими основни инструменти за начинаещи
виж повече

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)