Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Интересно

Шедьоври, създадени с оризови кори

Шедьоври, създадени с оризови кори
виж повече

Как се приготвя оризова моделираща маса за цветя?

Как се приготвя оризова моделираща маса за цветя?
Оризова паста - превод от индийският сладкар - Manish khanna - Интересна идея за изработка на цветя от оризово тесто. - Лесно за приготвяне и за работа.
виж повече

Как се работи с вафлена хартия ?

Как се работи с вафлена хартия ?
Оригинална украса от вафлени кори
виж повече

Какво трябва да знаем за работата с фондан?

Какво трябва да знаем за работата с фондан?
Тънкости при работа
виж повече

Сладък мъх за горска торта

Сладък мъх за горска торта
Оригинална украса
виж повече

Попс кейк

Попс кейк
Малки и сладки изкушения
виж повече

Макарон

Макарон
Макарони - различните бисквитки
виж повече

Темпериране на шоколад

Темпериране на шоколад
Съвети за работа с шоколад/кувертюр
виж повече

Меренге крем

Меренге крем
Универсален крем за торта
виж повече

Ганаш за торта

Ганаш за торта
Лесно пригответе шоколадов крем
виж повече

Домашен сладолед

Домашен сладолед
Натурален разхладител. Без консерванти и странни добавки
виж повече

Желатинови и оризови цветя

Желатинови и оризови цветя
виж повече

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)