Creme Patisserie с Бурбон ванилия
Направете лесно и без варене вкусен ванилов крем. След това този крем може да се използва като пълнеж за торти и еклери или за декориране на десерти или сладкиши. Бурбонската ванилия е перфектен аромат и прекрасно допълнение към много сладки храни.
Основна рецепта:
Смесете 200 g Cream Patisserie с 570 ml вода за 3 минути с ръчен миксер на висока степен.
или
175 г суха смес с 500 мл вода/студено мляко
съставки:
Захар, модифицирано нишесте, сладка суроватка на прах, палмова мазнина, декстроза, кокосова мазнина, глюкозен сироп, нишесте, пълномаслено мляко на прах, сгъстител: E 401 (натриев алгинат), E 407 (карагенан); Стабилизатор: Е 450 (Дифосфати), Е 516 (Калциев сулфат), Е 339 (Натриеви фосфати); МЛЕЧЕН БЕЛТЪК, сол, шушулка ванилия на прах, натурален аромат на бърбън ванилия, оцветител: растителен екстракт. Може да съдържа следи от яйца и зърнени култури, съдържащи глутен.
----------------
100 g съдържат средна стойност от:
калорична стойност 1723 KJ, 412 kcal
Мазнини 7,3 g
Наситени мазнини 5,2 g
Общо въглехидрати 83 g
Захар 54,3 g
Белтъчини 2,2 g
Натрий 1,1 g