Захарни фигурки се изработват между 7-10 дни

Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Шоколад млечен - 32 %
LATTE PRESTIGE

Каталожен номер:
material 4.015
Производител:
Италия

Шоколад млечен - 32 %
LATTE PRESTIGE

Каталожен номер:
material 4.015
Производител:
Италия

оригинална цена:

18.90 лв.

намалена цена:

17.50 лв.
  • Описание

    МЛЕЧЕН ШОКОЛАД
    LATTE PRESTIGE

    МИН. 32% КАКАО

    Млечен шоколад (мин. съдържание
    на какао 32%, мин.съдържание на

    мляко 21%)

    Състав: захар, какаово масло, мляко на прах,
    какаово паста, суроватка на прах, лактоза,
    емулгатор: соев лецитин, ванилов екстракт.
    Може да съдържа следи ядки. Не съдържа глутен.

    -------------------

    * Да се съхранява на температура между 16-20*, влажност до 65 %, 

    темпериране

    - черен
    - 45/50* топене на водна баня без да се докосва съда до водата /най-добре е да не завира , а да достине 60*/, бъркайте и проверявайте Т, която трябва да е между 45-50* и никога да не ги надвишава.
    -  28* охлаждане /отстранете шоколада от котлона и добавете капки шоколад и баркайте. Ако падне T до 28-30*, то веднага върнете съда на водната баня/,
    - 31-32* температура за правилно темпериране
    - направете бонбони, форми с пош или разстелете върху хартия. Като стегне , приберете в кутия и може да го използвате за декориране  на сладкиши, но не и за повторно Темпериране.

    - млечен 
     40/45* топене на водна баня без да се докосва съда до водата /най-добре е да не завира , а да достине 60* водата/, бъркайте и проверявайте Т, която трябва да е между  40/45*  и никога да не ги надвишава.
    -  26* охлаждане /отстранете шоколада от котлона и добавете капки шоколад и баркайте. Ако падне T до 26*, то веднага върнете съда на водната баня/,
    - 29-30* температура за правилно темпериране
    - направете бонбони, форми с пош или разстелете върху хартия. Като стегне , приберете в кутия и може да го използвате за декориране  на сладкиши, но не и за повторно Темпериране.

    - бял 
     40/42* топене на водна баня без да се докосва съда до водата /най-добре е да не завира , а да достине 60*/, бъркайте и проверявайте Т, която не трябва да е между 40-42* и никога да не ги надвишава.
    -  24* охлаждане /отстранете шоколада от котлона и добавете капки шоколад и баркайте. Ако падне T до 24*, то веднага върнете съда на водната баня/,
    - 27-28* температура за правилно темпериране
    - направете бонбони, форми с пош или разстелете върху хартия. Като стегне , приберете в кутия и може да го използвате за декориране  на сладкиши, но не и за повторно Темпериране.

    Вижте повече в статията ни за "Работа с шоколад - темпериране"

МЛЕЧЕН ШОКОЛАД
LATTE PRESTIGE

МИН. 32% КАКАО

Млечен шоколад (мин. съдържание
на какао 32%, мин.съдържание на

мляко 21%)

Състав: захар, какаово масло, мляко на прах,
какаово паста, суроватка на прах, лактоза,
емулгатор: соев лецитин, ванилов екстракт.
Може да съдържа следи ядки. Не съдържа глутен.

-------------------

* Да се съхранява на температура между 16-20*, влажност до 65 %, 

темпериране

- черен
- 45/50* топене на водна баня без да се докосва съда до водата /най-добре е да не завира , а да достине 60*/, бъркайте и проверявайте Т, която трябва да е между 45-50* и никога да не ги надвишава.
-  28* охлаждане /отстранете шоколада от котлона и добавете капки шоколад и баркайте. Ако падне T до 28-30*, то веднага върнете съда на водната баня/,
- 31-32* температура за правилно темпериране
- направете бонбони, форми с пош или разстелете върху хартия. Като стегне , приберете в кутия и може да го използвате за декориране  на сладкиши, но не и за повторно Темпериране.

- млечен 
 40/45* топене на водна баня без да се докосва съда до водата /най-добре е да не завира , а да достине 60* водата/, бъркайте и проверявайте Т, която трябва да е между  40/45*  и никога да не ги надвишава.
-  26* охлаждане /отстранете шоколада от котлона и добавете капки шоколад и баркайте. Ако падне T до 26*, то веднага върнете съда на водната баня/,
- 29-30* температура за правилно темпериране
- направете бонбони, форми с пош или разстелете върху хартия. Като стегне , приберете в кутия и може да го използвате за декориране  на сладкиши, но не и за повторно Темпериране.

- бял 
 40/42* топене на водна баня без да се докосва съда до водата /най-добре е да не завира , а да достине 60*/, бъркайте и проверявайте Т, която не трябва да е между 40-42* и никога да не ги надвишава.
-  24* охлаждане /отстранете шоколада от котлона и добавете капки шоколад и баркайте. Ако падне T до 24*, то веднага върнете съда на водната баня/,
- 27-28* температура за правилно темпериране
- направете бонбони, форми с пош или разстелете върху хартия. Като стегне , приберете в кутия и може да го използвате за декориране  на сладкиши, но не и за повторно Темпериране.

Вижте повече в статията ни за "Работа с шоколад - темпериране"

Последно разгледани