Захарни фигурки се изработват между 5 и 7 работни дни

Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Бял шоколад - 500 г САХАРА
31 % какаово масло - калети

Каталожен номер:
material 3.192
Производител:
Италия

Бял шоколад - 500 г САХАРА
31 % какаово масло - калети

Каталожен номер:
material 3.192
Производител:
Италия

цена:

11.90 лв.
  • Описание

    Приложение:

    Шоколадът е специфичен. С него се работи бързо и внимателно.
    Пригответе всички инструменти: термометър за течности, подложки, пошове, формички, съдове и други инструменти предвалително.

    Вземете бял шоколад , най-добре на копчета/калети. 

    * Вижте висококачествен шоколад ТУК
    * Разделете парченцата в две купи 1/3 и 2/3 като по-голямото количество заедно с купата/огнеупорна/ поставете върху тенджерка с малко вода, така че да не стига водата до съда с шоколада. Загрейте водата на котлона до 60 *, бъркайте шоколада с метална, силиконова или гумена бъркалка докато стигне 40*
    Остранете от котлона дори да има малки неразтопени парченца, добавете 1/3 от останалия шоколад. Бъркайте, следете Т* докато стигнете 28*бял,
    Произход - Италия

    Вижте как се темперира и черен/млечен шоколад ТУК

    Важно!
     Не темперирайте повторно!
     

    Не е необходимо да темперирате шоколад за кремове и заливки, само за бонбони, фигури и други, които трябва да са твърди.
    Съхранявайте 18-20* на място без влага. 
     

Приложение:

Шоколадът е специфичен. С него се работи бързо и внимателно.
Пригответе всички инструменти: термометър за течности, подложки, пошове, формички, съдове и други инструменти предвалително.

Вземете бял шоколад , най-добре на копчета/калети. 

* Вижте висококачествен шоколад ТУК
* Разделете парченцата в две купи 1/3 и 2/3 като по-голямото количество заедно с купата/огнеупорна/ поставете върху тенджерка с малко вода, така че да не стига водата до съда с шоколада. Загрейте водата на котлона до 60 *, бъркайте шоколада с метална, силиконова или гумена бъркалка докато стигне 40*
Остранете от котлона дори да има малки неразтопени парченца, добавете 1/3 от останалия шоколад. Бъркайте, следете Т* докато стигнете 28*бял,
Произход - Италия

Вижте как се темперира и черен/млечен шоколад ТУК

Важно!
 Не темперирайте повторно!
 

Не е необходимо да темперирате шоколад за кремове и заливки, само за бонбони, фигури и други, които трябва да са твърди.
Съхранявайте 18-20* на място без влага.