Разтопете лесно шоколада за бонбони или декорация на сладки.
Може да се разтопи в микровълнова или на водна баня.
Използвайте форма, за да направите бонбони.
Начин на приготвяне: Изсипете шоколадовите капки в подходяща за микровълнова купа. Разтопете на максимална мощност (±800W).
За да разпределите равномерно температурата, изваждайте шоколада на всеки 15/20 секунди и разбърквайте добре. Спрете нагряването, когато шоколадът е почти напълно разтопен . Продължете да бъркате, докато шоколадът се разтвори. Уверете се, че не е добавена вода!
Също така на водна баня сложете 2/3 от шоколада на слаб огън, разбъркайте с метална бъркалка/лъжица и внимавайте водата да не заври и по възможност да не допира съда с капките. След разтопяване, отстранете от котлона , добавете останалата 1/3 и разбъркайте.
Състав: захар, хидрогенирана растителна мазнина (палмови ядки), МЛЯКО НА ПРАХ (обезмаслено), емулгатор: Е 492 (Сорбитан тристеарат), Е 472c (Естери на лимонена киселина на моно- и диглицериди на мастни киселини), овкусител.
Може да съдържа следи от ЯДКИ. Този продукт е халал сертифициран.
Съхранение: на сухо и тъмно място, 16°C-22°C.
Тегло: 250 г