Прахообразена смес за приготвяне Айсинг
Декорирането на бисквитки може да бъде лесно и забавно у дома.
Спестете време и украсете оригинално коледните си сладки.
С "Cake Masters" се използва като трябва само да добавите
вода и така получавате гладка бяла глазура.
Можете с отделни купи да оцветите вече готовия айсинг или след втвърдяване върху бисквитката да рисувате с хранителни боички или писалка с хранителна боя.
Състав: захар, глюкозен сироп, яйчен белтък, киселина: E330.
Алергени. Може да съдържа следи от: глутен, мляко, соя и лупина .
Съхранявайте на хладно и сухо място.
Нето 900 грама
Начин на приготвяне:
Добавете 75 мл вода на 500 г пресята смес за Royal Icing.
Смесете глазурата и водата за около 7 минути на ниска скорост до сгъстяване /при вдигане на бъркалките на миксера да се получават връхчета, които не падат/.
-------------------------------------
* Гъста глазура - 1 чаена лъжичка вода на 200 г прах/айсинг
* Рядка глазура - 2 чаени лъжички вода в 200 г прах/айсинг
ДОБАВЯЙТЕ ВОДАТА КАПКА ПО КАПКА