Захарни фигурки се изработват между 7-10 дни

Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Роял Айсинг 900г
смес за украса на бисквитки

Каталожен номер:
Material 2.199
Производител:
Сухи смеси

Роял Айсинг 900г
смес за украса на бисквитки

Каталожен номер:
Material 2.199
Производител:
Сухи смеси

цена:

15.90 лв.

Характеристики

Категория: Сладкарство Материали
Размер: 900г
  • Описание

    Прахообразена смес за приготвяне Айсинг

     

    Декорирането на бисквитки може да бъде лесно и забавно у дома.
    Спестете време и украсете оригинално коледните си сладки.
     С "Cake Masters" се използва като трябва само да добавите
     вода и така получавате гладка бяла глазура.
    Можете с отделни купи да оцветите вече готовия айсинг или след втвърдяване върху бисквитката да рисувате с хранителни боички или писалка с хранителна боя.


    Състав: захар, глюкозен сироп, яйчен белтък, киселина: E330. 
    Алергени. Може да съдържа следи от: глутен, мляко, соя и лупина . 
    Съхранявайте на хладно и сухо място.
    Нето 900 грама

     Начин на приготвяне: 
    Добавете 75 мл вода на 500 г пресята смес за Royal Icing. 

    Смесете глазурата и водата за около 7 минути на ниска скорост до сгъстяване /при вдигане на бъркалките на миксера да се получават връхчета, които не падат/.
     -------------------------------------
    * Гъста глазура -  1 чаена лъжичка вода на 200 г прах/айсинг 
    *  Рядка глазура - 2 чаени лъжички вода в 200 г прах/айсинг

    ДОБАВЯЙТЕ ВОДАТА КАПКА ПО КАПКА
     

Прахообразена смес за приготвяне Айсинг

 

Декорирането на бисквитки може да бъде лесно и забавно у дома.
Спестете време и украсете оригинално коледните си сладки.
 С "Cake Masters" се използва като трябва само да добавите
 вода и така получавате гладка бяла глазура.
Можете с отделни купи да оцветите вече готовия айсинг или след втвърдяване върху бисквитката да рисувате с хранителни боички или писалка с хранителна боя.


Състав: захар, глюкозен сироп, яйчен белтък, киселина: E330. 
Алергени. Може да съдържа следи от: глутен, мляко, соя и лупина . 
Съхранявайте на хладно и сухо място.
Нето 900 грама

 Начин на приготвяне: 
Добавете 75 мл вода на 500 г пресята смес за Royal Icing. 

Смесете глазурата и водата за около 7 минути на ниска скорост до сгъстяване /при вдигане на бъркалките на миксера да се получават връхчета, които не падат/.
 -------------------------------------
* Гъста глазура -  1 чаена лъжичка вода на 200 г прах/айсинг 
*  Рядка глазура - 2 чаени лъжички вода в 200 г прах/айсинг

ДОБАВЯЙТЕ ВОДАТА КАПКА ПО КАПКА