Приготвяне:
1. Загрейте фурната до 130°C (с вентилатор) или 140°C (горен и долен реотан).
2. Изсипете сместа за печене в голяма купа и добавете 70 г белтък.
3. Разбийте съставките за около 3-4 минути.
4. Изсипете с лъжица в сладкарския пош сместа оформете макарони върху силиконова постелка или върху хартия за печене очертайте кръгове
Оставете да почине приблизително един час.
5. Печете във фурната за 18 минути. Внимателно извадете макароните от формите на силиконовата потелка или хартията,
след като са се охладили.
Съставки:
Захар, оризово нишесте, БАДЕМОВО БРАШНО (СЪДЪРЖА ЯДКИ), МОДИФИЦИРАНО ПШЕНИЧНО НИШЕСТЛЕ (СЪДЪРЖА ГЛУТЕН), ПШЕНИЧНО НИШЕСТЛЕ (СЪДЪРЖА ГЛУТЕН), ЯЙЧЕН БЕЛТЪК, ОРИЗОВ ПРОТЕИН, оцветител: Е 170; ароматизатор, регулатор на киселинността: E575. Може да съдържа следи от МЛЯКО, СОЕВИ ЗЪРНА и ДРУГИ ЯДКИ.
100 g съдържат средна стойност от:
калорична стойност 1465 KJ
346 kcal
Мазнини 3,6 г
Наситени мазнини 0,3 г
Общо въглехидрати 73 г
Захар 58г
Белтъчини 5 г
Натрий 0,02 г