Създавайте лесно хрупкави бисквитки с тази смес за печене.
Добавете само масло и яйце, за да направите твърдо тесто. Тестото може да се използва за бисквити или за хрупкава кора за пай.
Съдържание: 500 г
Приготвяне: Съставките трябва да са със стайна температура.
Замесете 500 г смес, 150 г масло и 1 яйце (50 г) до твърдо тесто с ръце.
-------
Оставете да стегне в хладилник поне за 1 час. Загрейте фурната до 180°C (конвекторна фурна 160°C - вентилатор).
Разточете тестото върху набрашнена равна повърхност до 3 мм дебелина), изрежете бисквитките и ги изпечете в средата на фурната за около 12 минути до златисто. Оставете сладките да изстинат и украсете по желание.
Сместа е достатъчна за около 25 бисквитки по 7-10 см в зависимост от дебелината и формата или повече при по-малък диаметър.
Състав: пшенично брашно, захар, декстроза (пшеница), глюкозен сироп (изсушен), набухвател: Е450, Е500, овкусител (мляко). За алергени вижте съставките с удебелен шрифт. Може да съдържа следи от: яйце, соя и лупина.
Съхранение: съхранявайте на хладно и сухо място.