Характеристики
Категория: | Сладкарство Материали |
Размер: | 500г |
-
Описание
Приложение:
Смес за приготвяне на мини кексчета - мъфини или блат за торта като добавите само яйца и масло.
Начин на употреба:
Загрейте фурната на 170°C с вентилатор 150°C
За всеки сладкиш продуктите трябва да са със стайна температура.
За около 20 кексчета:
- 500 г смес, 200 г масло и 250 г яйца или 5 бр големи.
Разбъркайте на ниска скорост за около 3 минути.
Не пълнете капсулите за мъфини повече от 2/3, най-добре до половината със смес.
Печете 30-35 минути.Може да гарнирате с разтопен шоколад , плодове, маслен крем и захарни поръски.
------------------------------------------------------
За блат около 25 см в диаметър:
Пече се 150 С без вентилатор или 160°C с вентилатор за около 40-60-70 минути, проверете с дървена клечка кога е готов сладкиша. Клечката трябва да излиза суха като я мушнете на различни места в тестото. Всеки път я избърсвате и отново мушкате.
Имайте предвид, че при малка продълговата тава, сладкиша ще се вдигне и е необходимо да е по-висока.
Незабравяйте да поставите хартия за печене.----------------------------------------------------
Състав: захар, оризово брашно, царевично нишесте, овлажнител: Е420, оризово нишесте,
набухвател: Е450, Е500, емулгатор: Е475, Е471,
регулатор на киселинността: Е575,
сгъстител: Е412, Е466, овкусител, сол,Може да съдържа следи от яйце, соя и лупина.
Смес за приготвяне на мини кексчета - мъфини или блат за торта като добавите само яйца и масло.
Начин на употреба:
Загрейте фурната на 170°C с вентилатор 150°C
За всеки сладкиш продуктите трябва да са със стайна температура.
За около 20 кексчета:
- 500 г смес, 200 г масло и 250 г яйца или 5 бр големи.
Разбъркайте на ниска скорост за около 3 минути.
Не пълнете капсулите за мъфини повече от 2/3, най-добре до половината със смес.
Печете 30-35 минути.
Може да гарнирате с разтопен шоколад , плодове, маслен крем и захарни поръски.
------------------------------------------------------
За блат около 25 см в диаметър:
Пече се 150 С без вентилатор или 160°C с вентилатор за около 40-60-70 минути, проверете с дървена клечка кога е готов сладкиша. Клечката трябва да излиза суха като я мушнете на различни места в тестото. Всеки път я избърсвате и отново мушкате.
Имайте предвид, че при малка продълговата тава, сладкиша ще се вдигне и е необходимо да е по-висока.
Незабравяйте да поставите хартия за печене.
----------------------------------------------------
Състав: захар, оризово брашно, царевично нишесте, овлажнител: Е420, оризово нишесте,
набухвател: Е450, Е500, емулгатор: Е475, Е471,
регулатор на киселинността: Е575,
сгъстител: Е412, Е466, овкусител, сол,
Може да съдържа следи от яйце, соя и лупина.