Захарни фигурки може да изработим след 05.01.2026г, Минималната стойност на поръчката е 19.90 лв

Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Чийз кейк 500г
готова смес Fun cakes

Каталожен номер:
material 3.306
Производител:
Сухи смеси

Чийз кейк 500г
готова смес Fun cakes

Каталожен номер:
material 3.306
Производител:
Сухи смеси

цена:

15.90 лв. | €8.13

Характеристики

Категория: Сладкарство Материали
Размер: 500г
  • Описание

    Приложение:
    Прахообразена смес за приготвяне Блатове за Чийз кейс
    Начин на употреба:

    Съставките трябва да са със стайна температура.

    За малка торта, използвайте половината количество

    -  250 г смес, 
    - 250 мл вода, 
    - 200 г крема сирене (напр. Филаделфия),
    -  3 яйца (150 г) ,
    - 250 мл бита сметана. 

    Загрейте фурната до 180°C , а с вентилатор 160°C

    На дъното на тавата 24 см, поставете хартия за печене, след това може да посипете маслени трохи , които да са в кръг по края на тавата.

    * Трохи - 50г кафява захар, 50г твърдо масло и 100 г брашно се смесват с ръка. Добре се смачкват до образуване на трохи. Поставят се на дъното на формата.

     Оставете  да стегнат в хладилника за около 15 минути. Сложете всички продукти за чийзкейка в купа. Смесете на ниска скорост за 3 минути. 
    След това разбъркайте на средно висока скорост за 1 минута, докато получите гладко тесто т.е. бучките от крема сиренето да се разбият.
    Изсипете тестото върху кората с трохи в тавата . 
    Печете чийзкейка в центъра на фурната за 60-70 минути. 
    След изпичане оставете чийзкейка да изстине върху решетка.
    * Имайте предвид, че е нужно да извадите суха клечка от изпечения блат и въпреки това ще ви се стори като неопечено тесто, но това е така, тъй като Чийз кейка без печене има такава консистенция с лек кисел вкус. Украсете с ягоди или друг плод.

    Състав: захар, модифицирано нишесте, растително масло и мазнина (палмово, кокосово, ряпа),
     мляко на прах (пълномаслено), глюкозен сироп (изсушен), E330, млечен протеин, овкусител.


     
Приложение:
Прахообразена смес за приготвяне Блатове за Чийз кейс
Начин на употреба:

Съставките трябва да са със стайна температура.

За малка торта, използвайте половината количество

-  250 г смес, 
- 250 мл вода, 
- 200 г крема сирене (напр. Филаделфия),
-  3 яйца (150 г) ,
- 250 мл бита сметана. 

Загрейте фурната до 180°C , а с вентилатор 160°C

На дъното на тавата 24 см, поставете хартия за печене, след това може да посипете маслени трохи , които да са в кръг по края на тавата.

* Трохи - 50г кафява захар, 50г твърдо масло и 100 г брашно се смесват с ръка. Добре се смачкват до образуване на трохи. Поставят се на дъното на формата.

 Оставете  да стегнат в хладилника за около 15 минути. Сложете всички продукти за чийзкейка в купа. Смесете на ниска скорост за 3 минути. 
След това разбъркайте на средно висока скорост за 1 минута, докато получите гладко тесто т.е. бучките от крема сиренето да се разбият.
Изсипете тестото върху кората с трохи в тавата . 
Печете чийзкейка в центъра на фурната за 60-70 минути. 
След изпичане оставете чийзкейка да изстине върху решетка.
* Имайте предвид, че е нужно да извадите суха клечка от изпечения блат и въпреки това ще ви се стори като неопечено тесто, но това е така, тъй като Чийз кейка без печене има такава консистенция с лек кисел вкус. Украсете с ягоди или друг плод.

Състав: захар, модифицирано нишесте, растително масло и мазнина (палмово, кокосово, ряпа),
 мляко на прах (пълномаслено), глюкозен сироп (изсушен), E330, млечен протеин, овкусител.


 

Последно разгледани