Характеристики
| Категория: | Сладкарство Материали |
| Размер: | 500г |
-
Описание
Приложение:
Прахообразена смес за приготвяне Блатове за Чийз кейс
Начин на употреба:Съставките трябва да са със стайна температура.
За малка торта, използвайте половината количество
- 250 г смес,
- 250 мл вода,
- 200 г крема сирене (напр. Филаделфия),
- 3 яйца (150 г) ,
- 250 мл бита сметана.Загрейте фурната до 180°C , а с вентилатор 160°C
На дъното на тавата 24 см, поставете хартия за печене, след това може да посипете маслени трохи , които да са в кръг по края на тавата.
* Трохи - 50г кафява захар, 50г твърдо масло и 100 г брашно се смесват с ръка. Добре се смачкват до образуване на трохи. Поставят се на дъното на формата.
Оставете да стегнат в хладилника за около 15 минути. Сложете всички продукти за чийзкейка в купа. Смесете на ниска скорост за 3 минути.
След това разбъркайте на средно висока скорост за 1 минута, докато получите гладко тесто т.е. бучките от крема сиренето да се разбият.
Изсипете тестото върху кората с трохи в тавата .
Печете чийзкейка в центъра на фурната за 60-70 минути.
След изпичане оставете чийзкейка да изстине върху решетка.
* Имайте предвид, че е нужно да извадите суха клечка от изпечения блат и въпреки това ще ви се стори като неопечено тесто, но това е така, тъй като Чийз кейка без печене има такава консистенция с лек кисел вкус. Украсете с ягоди или друг плод.Състав: захар, модифицирано нишесте, растително масло и мазнина (палмово, кокосово, ряпа),
мляко на прах (пълномаслено), глюкозен сироп (изсушен), E330, млечен протеин, овкусител.
Прахообразена смес за приготвяне Блатове за Чийз кейс
Начин на употреба:
Съставките трябва да са със стайна температура.
За малка торта, използвайте половината количество
- 250 г смес,
- 250 мл вода,
- 200 г крема сирене (напр. Филаделфия),
- 3 яйца (150 г) ,
- 250 мл бита сметана.
Загрейте фурната до 180°C , а с вентилатор 160°C
На дъното на тавата 24 см, поставете хартия за печене, след това може да посипете маслени трохи , които да са в кръг по края на тавата.
* Трохи - 50г кафява захар, 50г твърдо масло и 100 г брашно се смесват с ръка. Добре се смачкват до образуване на трохи. Поставят се на дъното на формата.
Оставете да стегнат в хладилника за около 15 минути. Сложете всички продукти за чийзкейка в купа. Смесете на ниска скорост за 3 минути.
След това разбъркайте на средно висока скорост за 1 минута, докато получите гладко тесто т.е. бучките от крема сиренето да се разбият.
Изсипете тестото върху кората с трохи в тавата .
Печете чийзкейка в центъра на фурната за 60-70 минути.
След изпичане оставете чийзкейка да изстине върху решетка.
* Имайте предвид, че е нужно да извадите суха клечка от изпечения блат и въпреки това ще ви се стори като неопечено тесто, но това е така, тъй като Чийз кейка без печене има такава консистенция с лек кисел вкус. Украсете с ягоди или друг плод.
Състав: захар, модифицирано нишесте, растително масло и мазнина (палмово, кокосово, ряпа),
мляко на прах (пълномаслено), глюкозен сироп (изсушен), E330, млечен протеин, овкусител.