Захарни фигурки се изработват от 5 до 10 работни дни.

Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Червено кадифе 990г
смес за блат

Каталожен номер:
material 3.285
Производител:
бг
Червено кадифе 990г смес за блат

Червено кадифе 990г
смес за блат

Каталожен номер:
material 3.285
Производител:
бг

цена:

14.50 лв.

Характеристики

Категория: Сладкарство Материали
Размер: 990г
  • Описание

    Приложение:
    Прахообразена смес за приготвяне на торта Червено кадифе
    Начин на употреба:
    990г микс червено кадифе,
    Към сместа добавете още:
    - 6 /шест/ яйца,
    -160 мл  вода,
    - 300 мл олио.

    Разбъркайте с миксер на средна скорост за 5-7 минути. Покрийте формата с хартия за печене или намазнете с масло.

    Запълнете формата с тестото на 2/3 от височината на формата за печене.
    Изпечете на 170-180 градуса за около 40-50 минути /до готовност/ в зависимост от  фурната ви.
    Проверете с клечка ,дали излиза суха при набождане на блата от различни части.
    Разрежете блата на две части като от горната част я изравнете. Най - добре ползвайте за втори блат долният като го обърнете, за да е равна тортата.
    Ако останат трохи от изравняването, то ги натрошете върху крема най-отгоре в кръг по краищата на тортата.

    Съдържа Глутен!
    Състав:

    захар, пшенично брашно, пшенично нишесте, глюкозен сироп прах, калиев пирофосфат, емулгатори / естери на млечна и оцетна киселини с моно ди глицериди на мастни киселини/
    какао прах, натурални оцветители,  /хибискус, черен морков/, набухватели - натриев бикарбонат, соли на пирофосфата, киселинен регулатор - млечна киселина, сол, ароматизанти,


    Произход - Турция - Катсан Гида Сан


     
Приложение:
Прахообразена смес за приготвяне на торта Червено кадифе
Начин на употреба:
990г микс червено кадифе,
Към сместа добавете още:
- 6 /шест/ яйца,
-160 мл  вода,
- 300 мл олио.

Разбъркайте с миксер на средна скорост за 5-7 минути. Покрийте формата с хартия за печене или намазнете с масло.

Запълнете формата с тестото на 2/3 от височината на формата за печене.
Изпечете на 170-180 градуса за около 40-50 минути /до готовност/ в зависимост от  фурната ви.
Проверете с клечка ,дали излиза суха при набождане на блата от различни части.
Разрежете блата на две части като от горната част я изравнете. Най - добре ползвайте за втори блат долният като го обърнете, за да е равна тортата.
Ако останат трохи от изравняването, то ги натрошете върху крема най-отгоре в кръг по краищата на тортата.

Съдържа Глутен!
Състав:

захар, пшенично брашно, пшенично нишесте, глюкозен сироп прах, калиев пирофосфат, емулгатори / естери на млечна и оцетна киселини с моно ди глицериди на мастни киселини/
какао прах, натурални оцветители,  /хибискус, черен морков/, набухватели - натриев бикарбонат, соли на пирофосфата, киселинен регулатор - млечна киселина, сол, ароматизанти,


Произход - Турция - Катсан Гида Сан


 

Delivery

Payments

Usefull

FAQ

Последно разгледани


Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)