Червено кадифе 990г
смес за блат
- Каталожен номер:
- material 3.285
- Производител:
- бг
Червено кадифе 990г
смес за блат
- Каталожен номер:
- material 3.285
- Производител:
- бг
Характеристики
Категория: | Сладкарство Материали |
Размер: | 990г |
-
Описание
Приложение:
Прахообразена смес за приготвяне на торта Червено кадифе
Начин на употреба:990г микс червено кадифе,
Към сместа добавете още:
- 6 /шест/ яйца,
-160 мл вода,
- 300 мл олио.
Разбъркайте с миксер на средна скорост за 5-7 минути. Покрийте формата с хартия за печене или намазнете с масло.
Запълнете формата с тестото на 2/3 от височината на формата за печене.
Изпечете на 170-180 градуса за около 40-50 минути /до готовност/ в зависимост от фурната ви.
Проверете с клечка ,дали излиза суха при набождане на блата от различни части.
Разрежете блата на две части като от горната част я изравнете. Най - добре ползвайте за втори блат долният като го обърнете, за да е равна тортата.
Ако останат трохи от изравняването, то ги натрошете върху крема най-отгоре в кръг по краищата на тортата.
Съдържа Глутен!
Състав:
захар, пшенично брашно, пшенично нишесте, глюкозен сироп прах, калиев пирофосфат, емулгатори / естери на млечна и оцетна киселини с моно ди глицериди на мастни киселини/
какао прах, натурални оцветители, /хибискус, черен морков/, набухватели - натриев бикарбонат, соли на пирофосфата, киселинен регулатор - млечна киселина, сол, ароматизанти,
Произход - Турция - Катсан Гида Сан
Приложение:
Прахообразена смес за приготвяне на торта Червено кадифе
Начин на употреба:
Прахообразена смес за приготвяне на торта Червено кадифе
Начин на употреба:
990г микс червено кадифе,
Към сместа добавете още:
- 6 /шест/ яйца,
-160 мл вода,
- 300 мл олио.
Разбъркайте с миксер на средна скорост за 5-7 минути. Покрийте формата с хартия за печене или намазнете с масло.
Запълнете формата с тестото на 2/3 от височината на формата за печене.
Изпечете на 170-180 градуса за около 40-50 минути /до готовност/ в зависимост от фурната ви.
Проверете с клечка ,дали излиза суха при набождане на блата от различни части.
Разрежете блата на две части като от горната част я изравнете. Най - добре ползвайте за втори блат долният като го обърнете, за да е равна тортата.
Ако останат трохи от изравняването, то ги натрошете върху крема най-отгоре в кръг по краищата на тортата.
Съдържа Глутен!
Състав:
захар, пшенично брашно, пшенично нишесте, глюкозен сироп прах, калиев пирофосфат, емулгатори / естери на млечна и оцетна киселини с моно ди глицериди на мастни киселини/
какао прах, натурални оцветители, /хибискус, черен морков/, набухватели - натриев бикарбонат, соли на пирофосфата, киселинен регулатор - млечна киселина, сол, ароматизанти,
Произход - Турция - Катсан Гида Сан
Към сместа добавете още:
- 6 /шест/ яйца,
-160 мл вода,
- 300 мл олио.
Разбъркайте с миксер на средна скорост за 5-7 минути. Покрийте формата с хартия за печене или намазнете с масло.
Запълнете формата с тестото на 2/3 от височината на формата за печене.
Изпечете на 170-180 градуса за около 40-50 минути /до готовност/ в зависимост от фурната ви.
Проверете с клечка ,дали излиза суха при набождане на блата от различни части.
Разрежете блата на две части като от горната част я изравнете. Най - добре ползвайте за втори блат долният като го обърнете, за да е равна тортата.
Ако останат трохи от изравняването, то ги натрошете върху крема най-отгоре в кръг по краищата на тортата.
Съдържа Глутен!
Състав:
захар, пшенично брашно, пшенично нишесте, глюкозен сироп прах, калиев пирофосфат, емулгатори / естери на млечна и оцетна киселини с моно ди глицериди на мастни киселини/
какао прах, натурални оцветители, /хибискус, черен морков/, набухватели - натриев бикарбонат, соли на пирофосфата, киселинен регулатор - млечна киселина, сол, ароматизанти,
Произход - Турция - Катсан Гида Сан
Delivery
Payments
Usefull
FAQ