Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Течен шоколад

Течен шоколад

 

Съставки:

- 250г сухо мляко, може и адаптирано да ползвате,
- 1 ч.чаша вода,
- 100 г краве масло,
- 1ч.чаша кристална захар.
- 4 с.л. какао на прах,

Приготвяне:
Сухото мляко и какаото смесете в суха купа. В малка тенджерка водата и захарта, на слаб огън до разтварянето на кристалите. Изключете котлона и добавете маслото, бъркайте до пълното му разтваряне.
Течната смес на тънка струя изсипете в купата със сухите съставки и баркайте до пълното усвояване, за да се получи гладка смес. Може да прецедите крема през едра цедка.
Изсипете в чашки или купички. Когато стигне стайна температура, поставете в хладилника.
Украсете преди сервиране със сметана, плод или захарна поръска.

 

----------------------------------------------------

*рецепта от supichka.com

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)